×
Namotajte sa na PRADENO a získajte zľavu 10%!
Prihláste sa na odber noviniek

Prečo si nechať ušiť šaty na mieru

V našom čoraz rýchlejšom svete sme si zvykli vybrať si oblečenie na jeden klik. Aby to bolo možné, vtesnali sme jedinečné proporcie našich tiel do niekoľkých veľkostných kategórií. Staré dobré, poctivé zákazkové šitie sa stalo nadbytočným luxusom. Rýchloobrátková móda zaplevelila naše šatníky aj vkus.

Je pravda, že existujú strihy, pri ktorých veľkostná tabuľka funguje celkom spoľahlivo a svoj konfekčný typ si v nej takmer každý nájde. Ak však hľadáte oblečenie, ktoré má sofistikovanejší strih, vtedy je lepšie vybrať si individuálny prístup. Výsledkom bude vytúžený kúsok šatníka prispôsobený vašim jedinečným krivkám.

Sme profesionálna krajčírska dielňa a každý model z kolekcie Pradeno pre vás vieme ušiť na mieru. Na základe vašich telesných mier a vašich individuálnych požiadaviek vám ušijeme dokonale padnúce oblečenie, v ktorom sa budete cítiť prirodzene a pohodlne. Vaše miery nám môžete zaslať prostredníctvom formulára s obrázkovým návodom alebo si môžete nechať vziať miery našou profesionálnou krajčírkou v jednej z našich dielní.


                         




   

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.